Pannkakstårta
Pannkakstårta är ju hur mumsigt som helst. Denna är helt anpassad för dig som äter lchf/keto och är naturligtvis helg glutenfri dessutom. Supersmarrigt!
Förberedelser20 minuter minuter
Active Time20 minuter minuter
Total tid40 minuter minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Efterrätter, Sötsaker
Yield: 4
Author: Lari Salminen
Pannkakorna
- 4 ägg
- 3 dl Grädde
- 2 tsk Psylliumhusk
- 1 tsk Bakpulver
- 0,5 tsk Vaniljpulver
- Smör till stekning
Fyllning
- 1 dl Blåbär
- 1 dl Hallon
- 3 dl Grädde
- 1 nypa Vaniljpulver
Pannkakorna
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
Stek i rikligt med smör, använd en stekpanna som är cirka 20 cm i diameter.
Låt pannkakorna svalna sen när du har stekt alla.
Fyllningen
Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver.
Mosa bären var för sig, eller blanda ihop de om du hellre vill det.
Montering
Varva sedan ingredienserna tills du har byggt din pannkakstårta.
Börja med pannkaka i botten, sen lite grädde, sen bär och så fortsätter du tills du har använt upp alla ingredienser.
Dekorera med lite vispad grädde och färska bär på toppen.
Servera!