Jordgubb- & blåbärspaj
Skapat:
9 juli, 2022
Senast ändrat:
1 april, 2024

2
Innehåll
Denna goda lättbakade jordgubb- och blåbärspaj är busenkel att baka och går dessutom snabbt att tillaga.
Servera med en riktigt enkel och god vaniljsås.

Total tid:
30 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 2 dl Frysta blåbär
- 1 dl Färska jordgubbar
- 2 msk Sukrin melis
- 1 dl Mandelmjöl
- 2 msk Kokosmjöl
- 1 dl Riven kokos
- 2 msk Sukrin gold
- 1 tsk Kardemumma
- 1 tsk Vaniljpulver
- 50 g Smör
Instruktioner
- Tina blåbär och häll av vätskan. Rör i sukrin melis och skiva jordgubbarna.
- Lägg bären i en ugnsfast form.
- Kör alla torra ingredienserna i en matberedare och tillsätt lite smör i taget.
- Strö på smulorna över bären. In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.
- Serveras med vaniljsås eller en klick glass.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!