Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Stekpannebröd

4 av 3 röster
Skapat: 29 januari, 2020
Senast ändrat: 1 april, 2024
Stekpannebröd

Detta stekpannebröd är så himla gott och görs snabbt i stekpannan. Kan smaksätts med Oliver för att få ett mer matigare bröd .

Följ gärna min Instagram där jag delar med mig av massor av recept och tips @lagatochklart.

Total tid: 30 minuter
Servings: 3
Author: Lagatochklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.
  • Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka. Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 5 min. passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan.
  • Låt svalna på galler eller ät brödet varmt
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.